TOKİ Selahaddin Eyyubi Anadolu Lisesi

WEB https://tokiselahaddineyyubial.meb.k12.tr
Adres : MİMAR SİNAN MAH. 561. SK. NO 18 DİLOVASI / KOCAELİ
VİZYON : Topluma Yararlı, Değişme ve gelişmeye açık, Değerlerini yaşayan ve yaşatan, Hoşgörü sahibi, Farklılıkları zenginlik kabul eden, Kendine güvenen, Katılımcı, Kendini sorgulayan, Çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Öğrencilerimizin; Bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini, Vatanını, bayrağını seven, milletine saygılı, tarih şuuruna sahip inançlı nesiller olmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmasına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil : İNGİLİZCE,ALMANCA
Isınma : DOĞALGAZ
Servis : Okulumuzda Dilovası Köyler ve mahalleler için servis bulunmaktadır.
Ulaşım :
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Kocaeli il merkezine 60 km Dilovası ilçe merkezine 2 km Gebze ilçe merkezine 13 km mesafededir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :